Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@03:56:16 GMT

تصمیم های غیرتخصصی و شوراهای بدون منطق

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۶۰۳۲

تصمیم های غیرتخصصی و شوراهای بدون منطق

یک روحانی خوش فکری که درامرتعلیم وتربیت صاحب نظر و مطالعه بود رابرای عضویت در شورادعوت کردم و نیامد! استدلالش این بود که بی کارنیستم تادرچنین شورایی شرکت کنم ! ما می اییم درشورا ونظری می دهیم نهایتا شما هرطوردلت خواست آن را به استان  منعکس می کنی . استانهای مختلف نظرات مناطق راجمع می کنند و آن گونه که نظر خودشان هست جمع بندی و به وزارت آموزش و پرورش می فرستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دروزارتخانه نیز ستادی تشکیل شده و آنه نظرات استانها را می خوانند و هرطورنظرخودشان هست جمع بندی و به شورای معاونین وزارتخانه ارجاع میدهند وبه همین ترتیب میرود تا هیات دولت و مجلس و ....
این داستان ادامه دارد و اینک فقط به گوشه ای از آن می پردازم و البته بنا ندارم از مجلس شروع کنم آن را می گذارم برای اخرکار.

ازبلای خانمانسوز و قاتل کرونا شروع کنیم:
چندنفرازتصمیم گیران در ستادمقابله با کرونا در بهداشت ودرمان و امرپزشکی سررشته دارند؟دراین ستاد چگونه تصمیم گیری می شود؟ باقیام وقعود؟ یابااشاره رئیس جمهوریا......؟ فریادهای دکترظفرقندی و دکترنمکی راچه کسی شنید و.چه قدر به آن ها بها داده شد؟

در مورد تعطیلی یا عدم نعطیلی مدارس و بازگشایی غیرقانونی پیش از موعد مدارس چه؟ چندنفردرستاد صاحب نظروجودداشت ورای آنهه چه وزنی داشت؟
آمار ابتلا و مرگ دانش آموزان و معلمین دراین ایام بالا رفت ووزیر آموزش و پرورش که نمی دانم آخرین بار درچه سالی و چه مقطعی  به تدریس مشغول بوده اند وچندفرزندمدرسه ای دارند؟ مجبور به توجیه تصمیمات چه کسانی هستند؟
چنداقتصاددان وبازرگان دراین ستادهستند و وزن رایشان چه قدراست؟
چندجامعه شناس و روانشناس اجتماعی دراین تشکیلات حضوردارند؟

در شورای عالی اقتصاد چند اقتصاددان غیرحکومتی حاضرند؟دنیای به سمت استقلال بانک مرکزی ازدولت می رود درکشورما چه وزنی به بخش خصوصی دهده شده است؟امروز احمدی نژاد یک تصمیم میگیرد و فردا روحانی روش دیگری راباب می کند و مردم و بازرگانان و صنعتگران زیرچرخ گردون بی درو پیکر اقتصاد مملکت له می شوند ودلالان و فرصت طلبان سواربرخرمراد می تازند ومردم هیچ مردم نگاه!!!
فقط غرمیزنند و همه چیز رابه فامیلهای دولتیان و مجلسیان ربط می دهند و آنهارا رانت خوار می بینند.

شوراهای فرهنگی و اجتماعی و.....رادراستانداری ها وجاهای دیگرنگاه کنید ببینید چند جامعه شناس و فرهنگ شناس و نویسنده و روزنامه نگار و......در آنجا حضوردارند؟به صرف این که فلان فردی مسئول فلان اداره کل است می آید و حرفی می زند و می رود.
درموردمجلس شورای هم بدنیست  به پیشینه و تحصیلات و سوادوتوانایی یکایک اعضای کمیسیون ها نگاه کنیم و بعد ببینیم که  مجموعه جهت گیری تخصصی مجلس به کدام طرف تمایل دارد؟حالا درصحن مجلس فلان موضوع درروابط سیاسی یا بین الملل مطرح می شود و باز وزن آرای تک تک نمایندگان غیرمتخصص با آنها که تخصصی دارند برابر است.
کوتاه سخن این که درجامعه ما تخصص مهجوراست.درشعار همگی از آن دم می زنیم ولی درعمل پشیزی ارزش ندارد.

کد خبر 1440736

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد

پیرحسین کولیوند، امروز در مراسم گرامیداشت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال احمر  نبود اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رئیس مجلس، ۴ حکم گرفتیم و این احکام خدا را شکر به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های  گذشته دقتی کنید متوجه می شوید که چقدر به هلال احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال های اخیر هلال احمر گفت: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع  ۴۶۰هزار نفر داوطلب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال احمر همکاری می کنند. تیم های سحر برای کمک های روحی و روانی در ماموریت های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور موثر داشتند. در تیم های یاس ۲۰ هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و اینگونه به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده اند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: تشکیل خانه های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش اسیب های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد.

کولیوند گفت: در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ده هزار تن  مواد غذایی به غزه ارسال شد. یک خیر ۲۲ مغازه را به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان به جمعیت هلال احمر اهدا کرد؛ زیرا اقدامات ما را دیده بود. همچنین خیر دیگری  تصمیم دارد ۴۰ هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری کند تا یک مرکز پشتیبانی کامل  ایجاد کند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در سیل سیستان و بلوچستان بقیه دستگاه ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم.  در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی کند.

کولیوند گفت: ۹۹درصد پرونده های قضایی ما به نفع ما  تمام شد. همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: قبل از من، امدادگران ۲۴۰ ساعت  کار کردند اما یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بدون بیمه حقوق می گرفتند اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جزو افرادی هستند که بسیار راضی شده اند.

کولیوند گفت: سازمان امداد و نجات در همه عملیات ها موفق بود و عالی ترین مقام فداکاری ترکیه را  آقای اردوغان به ما اهدا کرد.

وی با اشاره به فعالیت  ۲۰۰ مرکز توانبخشی و ۱۵ بیمارستان در هلال احمر ادامه داد: هلال احمر همچنین تجهیزات پزشکی نیز تولید می کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی سازی کرده ایم. داروخانه های هلال داروهای تخصصی را ارائه می دهند و اگر  اجازه دهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو برگردد. هلال احمر در کار دیگر دستگاه ها دخالتی نمی کند اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می دهد.

وی با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین المللی حامی هلال احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت ما برای جلسات مهم دعوت می کنند، ادامه داد: کنگره اشغال فسسلطین سال گذشته برگزار شد. ما ۹۰ عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و ۸۶ کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین المللی ارجاع داده شد. همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر عنوان کرد و از آن ها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

کولیوند با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال احمر گفت: خدمات خواهران در هلال احمر بی نظیر است و پای کار هستند همچون مردان.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: من وقتی هلال را تحویل گرفتم بودجه سال ۱۴۰۰ را اخر سال گرفتم اما بعد از آن بودجه به موقع پرداخت شد و همکاری با مجمع هلال بسیار خوب است.

رئیس جمعیت هلال احمر در خاتمه با اشاره به آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته گفت: امسال نخستین کنگره شهدای بین المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آن ها بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طهانی مقدم: طرح سربازی حرفه ای باعث افزایش کارآمدی سربازان می‌شود + فیلم
  • بادامکی: طوری نباشد که فقط ما بدون تماشاگر بازی کنیم
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • پورمحمدی: گفتند شما بخورید و بخوابید، لیست شانا رأی می‌آورد /شنیدم ۴، ۵ نفر در دولت تصمیم نهایی را می‌گیرند /رائفی‌پور بیکار است، قالیباف زرنگ!
  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • تاکید المشاط بر آگاهی و وحدت یمنی‌ها در برابر توطئه دشمنان
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند